Chicken with Plums

Ingredients

gr.500 stew of chicken legs,,it,bunch of sage,,it,bacon,,it,gr.200 pitted prunes,,it,gr.40 butter,,it,glass of vinegar,,it,dry white wine glass,,it,Soak the chicken in a bowl with water and vinegar,,it,Cut the onion into thin slices,,it,In a pan, heat the oil with the butter and brown the onion,,it,add the bacon and cook,,it,add the well-drained chicken and cook over high heat for,,it,add the chopped sage,,it,as soon as the chicken starts to brown, add the white wine,,it,salt and pepper rule,,it,lower the flame,,it,cover the pan and cook,,it,Meanwhile cut the plums in half and add them to the chicken stew continue to cook,,it,let it rest,,it,Chicken with plumsSCENARIO,,it

1 cipolla dorata

1 mazzetto di salvia

Article. 100 pancetta affumicata

gr.200 prugne denocciolate

sale e pepe

8 C. oil

gr.40 burro

1\2 bicchiere di aceto

1\2 bicchiere vino bianco secco

Metti a bagno il pollo in una ciotola con acqua e aceto. Taglia la cipolla a fettine sottili. In una teglia scalda l’olio con il burro e fai dorare la cipolla, aggiungi la pancetta affumicata e lascia cuocere 5 minutes, aggiungi il pollo ben sgocciolato e cuoci su fiamma viva per 10 minutes, aggiungi la salvia spezzettata; appena il pollo inizierà a dorarsi aggiungi il vino bianco, regola di sale e pepe, abbassa la fiamma, copri la padella e lascia cuocere 30 minutes on a low heat.

Nel frattempo taglia le prugne a metà ed aggiungile allo spezzatino di pollo continua a cuocere 10 minutes; lascia riposare 15 minuti prima di servire.

of Lisa Banchieri

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